Digipalveluasetus (DSA)

Mikä on digipalveluasetus?

EU:n digipalveluasetus eli Digital Services Act (DSA), on säädös, joka määrittelee digitaalisten palvelujen tarjoajille velvoitteita käyttäjien suojan parantamiseksi ja laittoman sisällön torjumiseksi verkossa. Sääntelyn kohteena ovat monenlaiset internetin palveluiden toimijat, jotka toimivat Euroopan unionissa mukaan lukien sosiaalisen median palvelut, markkinapaikat ja hosting-palvelut.

Ilmoita väärinkäytöstä

Jos kohtaat sivustoillamme (tai välittämillämme verkkosivustoilla) sisältöä, jonka uskot olevan laitonta, loukkaavaa tai vastoin hyviä tapoja, pyydämme ilmoittamaan siitä meille. 

Miten ilmoitan?

  1. Täytä lomake: Voit ilmoittaa minkä tahansa Kotisivut.comin palvelun väärinkäytöstä (tietojenkalastelu, haittaohjelmat, laiton sisältö jne.) täyttämällä allaolevan lomakkeen.
  2. Tiedot: Liitä mukaan yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite) ja selkeä perustelu siitä, miksi katsot sisällön olevan laitonta tai sopimatonta.
  3. Lisätiedot: Jos mahdollista, liitä mukaan myös kaikki muu relevantti informaatio, joka voi auttaa arvioinnissamme (kuten url, miten löysit epäasiallista sisältöä jne).

Ilmoitusten käsittelyprosessi

Käsittelemme saamamme ilmoitukset luottamuksellisesti. Ilmoitukset arvioidaan Suomen lain, hyvien tapojen ja sisäisten ohjeidemme perusteella. Huomioikaa, että käsittelyprosessi voi kestää pitkänkin ajan. Puutteellisia ja epäasiallisia ilmoituksia ei käsitellä.

Ilmoita väärinkäytöstä
Sending