Verkkotunnukset

Erotu yksilöllisellä verkkotunnuksella, verkkotunnuspalvelut kauttamme helposti ja nopeasti

Verkkotunnus eli domain on osoite, jolla kotisivusi löytyvät verkosta. Rekisteröimme suomalaisia fi-verkkotunnuksia sekä lähes kaikkia kansainvälisiä verkkotunnuspäätteitä. Myös erikoismerkkejä sisältävät verkkotunnukset ovat mahdollisia, jolloin verkkotunnuksissa voi olla esimerkiksi ä- ja ö-kirjaimia (IDN-verkkotunnukset).

Hoidamme verkkotunnuksen tekniikan kokonaan puolestasi tai tarjoamme helppokäyttöisen hallintapaneelin, jonka kautta verkkotunnuksien ohjauksen voi asettaa halutuksi.  Verkkotunnukset rekisteröidään 1-5 vuodeksi kerrallaan.

Kotimaiset fi-verkkotunnukset

Virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä
Kotisivut.com / Mediam Oy on virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä, joka rekisteröi ja hallinnoi kotimaisia fi-verkkotunnuksia.

Kuka voi rekisteröidä fi-verkkotunnuksen
fi-verkkotunnuksen voi rekisteröidä yritys tai yksityishenkilö rajoituksetta kansalaisuuteen, ikään tai asuinpaikkaan katsomatta. Verkkotunnus ei saa loukata Suomessa suojattuja nimiä tai EU:n alueella voimassaolevia tavaramerkkejä.

Kansainväliset verkkotunnukset

Yleisimpiä kansainvälisiä verkkotunnuksia ovat mm. .com, .net, .org, .eu, .info ja .biz -päätteiset verkkotunnukset. Näitä verkkotunnuksia voidaan rekisteröidä sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Yleisesti .com ja .net.-päätteiset verkkotunnukset ovat yleistyneet käytettäväksi kaupallisten verkkopalveluiden osoitteena kun taas .org-päätettä on käytetty yhdistyksen verkkopalveluita tarjoaville palveluille.

fi_valittajalogo

Etsi vapaata verkkotunnusta

Etsi ja varaa verkkotunnus

Etsi vapaata verkkotunnusta
Etsi vapaata verkkotunnusta
Verkkotunnuksen pääte Käyttö Hinta
fi Suomi 19 € / vuosi
fi Suomi 45 € / 3 vuotta
fi Suomi 65 € / 5 vuotta
com Yleinen 17 € / vuosi
net Yleinen 17 € / vuosi
org Yleinen 17 € / vuosi
eu Yleinen 17 € / vuosi

Turvalliset ja suojatut palvelut

Kaikki palvelimemme ovat omassa hallinnassamme turvallisissa palvelinkeskuksissa, jotka sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espoossa. Palvelinkeskusten ja palvelimien tilaa valvotaan 24/7/365 ja tietoturvatiimimme valvoo palvelimien tilaa ja suojaa palvelimia erilaisilta uhilta mukaanlukien hakkerit, bottiverkot ja tiedonkalasteluyritykset. Kotisivut.comin turvallisissa palvelinkeskuksissa tiedot ovat turvassa kaikissa olosuhteissa.