Kotimaisia pilvipalveluita

Innovatiivisia ja turvallisia kokonaisratkaisuja

Kotisivut.com on Mediam Oy:n internet-palveluihin keskittynyt palvelukonsepti, joka tarjoaa asiakkaalle turvallisia ja luotettavia pilvipalveluita ja IT-palveluita. Toimintamme kulmakivenä on asiakkaamme yksilöllisen tarpeen tunnistaminen ja liiketoimintaa tehostavan ratkaisun tarjoaminen. Tuomme uusia mahdollisuuksia asiakkaamme liiketoimintaan.

Olemme kehittäneet ja tarjonneet internet-palveluita vuodesta 2000 alkaen. Asiakaskuntamme kasvaa tasaisesti ja käsittää tuhansia yritysasiakkaita.

Noudatamme toiminnassamme alan parhaisiin käytäntöihin pohjautuvia ratkaisuja (best practises). Joustava ja asiakkaan yksilölliset tarpeet kohtaava toimintatapamme mahdollistaa tinkimättömän laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tietoturva ja turvallisuus

Tietoturvayksikkömme ennaltaehkäisee tietoturvaongelmia kehittämällä jatkuvasti tietoturvan kannalta olennaisia verkko- ja palvelintekniikan osa-alueita. Teemme yhteistyötä johtavien tietotekniikkayritysten kanssa mahdollistaaksemme palveluidemme korkean tietoturvatason kaikissa olosuhteissa.

Varmistamme asiakkaittemme tiedostot säännöllisesti kahteen fyysisesti eri palvelintilassa sijaitsevaan varmistusyksikköömme. Maksimoitu varmistus takaa luotettavan ja toimintavarman palvelun asiakkaillemme.

Ketterä ja uudistuva

Kokemuksemme palveluntuotanossa näkyy laadussa. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti uusilla innovaatioilla ja nykyisiä parantamalla.

Kotimainen ja vakavarainen

Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomessa varmistaen turvallisuuden, joustavuuden ja nopeuden.

Mediam Oy on luotettava, turvallinen ja vastuullinen kotimainen yritys ja yhteistyön jatkuvuus on turvattu tulevaisuudessakin.

Mediam Oy on saavuttanut useana vuotena peräkkäin Dun & Bradstreetin korkeimman luottoluokan AAA. Suomen Asiakastieto Oy on valinnut Mediam Oy:n yhdeksi Suomen vahvimmista yrityksistä vuonna vuonna 2020, 2021 ja 2022.

Asiakasta kuunteleva ja luotettava

Pitkäjänteinen kehitystyömme pohjautuu asiakkaittemme kuuntelemiseen. Asiakaskuntamme on laaja ja se pitää sisällään yksityisyrittäjiä, keskisuuria yrityksiä ja monikansallisia yhtiöitä.