Omapilvi

Tallenna  tiedostot Suomeen, käytä kaikilla laitteilla – missä tahansa

data_traffic

Kotisivut.com Omapilvi on palvelu, jonka avulla tiedostojen tallentaminen ja jakaminen kollegoiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa on helppoa ja nopeaa.

Tallenna tiedostot Omapilveen, jonka jälkeen ne ovat haluamasi käyttäjäryhmän saatavilla tai muuten vain tallessa luotettavalla suomalaisilla palvelimilla.

Käytettävissä kaikilla laitteilla

Omapilvi on palvelu, jota voi käyttää kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla. Palvelu toimii saumattomasti Mac- ja Windows-tietokoneilla, iPadilla ja iPhoneilla sekä Android-käyttöisillä mobiililaitteilla. Omiin tiedostoihin pääsee käsiksi myös web-selaimella millä tahansa tietokoneella.

Turvallinen ja kotimainen

Kaikki Omapilvi-palveluun tallennetut tiedostot sijaitsevat Mediamin suomalaisissa palvelinkeskuksissa. Tiedostojen hallinnointi ja käyttö on salattu SSL-salauksella. Voit määritellä haluamasi henkilöt, jotka voivat päästä katselemaan tai muokkaamaan tiedostoja tai
hakemistoja. Tarvittaessa voit jakaa tallennetun tiedoston myös käyttäjälle, jolla ei ole tunnuksia Omapilveen näppärän automaattisen sähköpostilinkin välityksellä.

Toimii nopeasti ja joustavasti suoraan käyttöjärjestelmästä käsin

Kaikki Omapilvi-palveluun tallennetut tiedostot näkyvät tietokoneella muiden tiedostojen tavoin ja niiden muokkaaminen on helppoa ja nopeaa. Omapilvi pitää huolen siitä, että aina uusin versio tiedostosta on tallessa pilvipalvelimella.

Omapilvi 5 Omapilvi 10 Omapilvi 25 Omapilvi 50
Suomalainen palvelinkeskus  √  √
Käyttäjämäärä 5 10 25 50
Levytila 100 Gt / käyttäjä 100 Gt / käyttäjä 100 Gt / käyttäjä 100 Gt / käyttäjä
Palvelun hinta 10 €/kk 25 €/kk 40 €/kk 70 €/kk
Tilaa
Tilaa
Tilaa
Tilaa
Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko lisätietoja palvelusta?

Ota yhteyttä myyntiimme (09-4270 5500) tai lähetä yhteydenottopyyntö!
Jätä yhteydenottopyyntö