Kotisivumoottori

Näkyvyys verkossa kuntoon helposti ja nopeasti!
Hanki kotisivut valmiina palveluna tai rakenna nopeasti ja helposti itse!

Näkyvyys Internetissä kuntoon helposti ja nopeasti

Haluatko rakentaa yrityksesti kotisivut itse kotimaisella Kotisivumoottorilla tai hankkia kotisivut valmiina palvelupakettina? Molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia Kotisivut.comin Kotisivumoottorin avulla. Palvelu sisältää kotisivut, sähköpostipalvelut ja oman verkkotunnuksen eli domainin helppokäyttöisenä pakettina.

kotisivumoottoi-feature-responsive

Helppoa ja nopeaa
Kotisivumoottorin avulla kotisivujen rakentaminen ja ylläpito on helppoa ja nopeaa. Palvelu soveltuu hyvin ensimmäistä kertaa kotisivuja rakentavalle ja antaa joustavat muokkausmahdollisuudet kokeneellekin ammattilaiselle. Selkeät käyttöohjeet ja ystävällinen asiakaspalvelu auttavat palvelun nopeassa käyttöönotossa.

kotisivumoottori-feature-easy-customize

Lopputulos ratkaisee
Kotisivumoottorin avulla saat ammattimaisen lopputuloksen nopeasti ja helposti. Käytä ammattisuunnittelijan viimeistelemiä valmiita ulkoasuja tai muokkaa sivuston värimaailma ja ulkoasu mieleiseksesi. Tai anna meidän huolehtia kokonaisuudesta ja hanki ratkaisu valmiina palveluna.

kotisivumoottori-securitylock

Ajantasainen tietoturva
Kotisivumoottori on turvallinen kotimainen pilvipalvelu. Palvelu sisältää turvallisen ja jatkuvasti päivittyvän ympäristön, jonka tekniikka ja ominaisuudet pysyvät aina ajan tasalla. Palvelun tietoturvaa helpottavien ominaisuuksien ansiosta voit unohtaa tietoturvaan liittyvät huolet ja keskittyä olennaiseen.

kotisivumoottori-feature-easy

Yksinkertainen hinnoittelu
Kotisivumoottorin hinnoittelu on selkeä. Kiinteä kuukausimaksu sisältää kaiken tarvittavan: ylläpidon, oman osoitteen eli verkkotunnuksen, Kotisivumoottorin ja kaikki lisämodulit. Saat siis aina käyttöösi kaikki ominaisuudet selkeästi hinnoiteltuna – ilman yllätyksiä tai lisäkuluja!

Valitse sinulle parhaiten sopiva Kotisivumoottorin versio: Basic, Plus tai Premium!

Basic

 • Soveltuu hyvin pienelle yritykselle tai yhdistykselle
 • 1 GT levytilaa
 • 3 sähköpostiosoitetta
 • Palvelun hinta 10 €/kk

Plus

 • Soveltuu hyvin pienelle yritykselle tai yhdistykselle
 • 2 GT levytilaa
 • 10 sähköpostiosoitetta
 • Palvelun hinta 26 €/kk

Premium

 • Soveltuu hyvin keskisuurelle yritykselle, joka haluaa laajennettavan ratkaisun helposti.
 • 10 GT levytilaa
 • 20 sähköpostiosoitetta
 • Palvelun hinta 39 €/kk

Ominaisuudet

Tutustu palvelun ominaisuuksiin tarkemmin.

Seuraa tarkasti kotisivujen käyttäjämääriä. Lisäpalvelunsa saatava hakusanamarkkinointi ja hakukone-optimointi tehostavat kotisivujen markkinointitehoa.

Julkaise sivusto yhdellä klikkauksella sosiaaliseen mediaan. Linkitä kotisivut helposti Facebookkiin ja Twitteriin. Hyödynnä kotisivuja edistyksellisen tekniikan ansiosta myös mobiililaitteissa (responsiivisuus).

Tallenna sivustosta työversioita ja palauta haluamasi versiot aina tarvittaessa. Palvelu sisältää turvallisen ja automaattisen varmuuskopioinnin sekä mahdollisuuden palauttaa omia työversioita aina tarvittaessa.

Lataa usein käytetyt kuvat ja tiedostot nopeasti Kotisivumoottorin tiedostopankkiin. Kuva- ja tiedostopankki helpottaa kuvien ja tiedostojen käsittelyä.

Käsittele kuvia monipuolisesti. Luo havainnollisia kuva-albumeita tai näyttäviä animoituja kuva-esityksiä. Liitä omia kuvia Kotisivumoottorin omasta kuvapankista tai käytä kuvia yleisistä pilvipalveluista, kuten Google Picasa.

Lataa kotisivuille videoita omalta koneelta tai liitä videoita käyttöön yleisimmistä videopalveluista kuten Youtube. Kaikki tämä muutamalla klikkauksella.

Luo kotisivuille helposti lomakkeita, joiden avulla voidaan ottaa yhteyttä tai lähettää palautetta. Muokkaa lomakkeet juuri oikeanlaisiksi helppokäyttöisen Kotisivumoottorin avulla.

Liitä havainnollinen karttapalvelu osaksi kotisivuja. Kartan aktivoiminen onnistuu helposti Kotisivumoottorin avulla.