WordPress Pro

Maailman suosituin julkaisujärjestelmä turvallisena palveluna

WordPress Pro on ratkaisu maailman suosituimman julkaisujärjestelmän, WordPress:in ylläpitoon. Palvelun avulla varmistetaan yrityksen verkkosivuston, verkkokaupan tai  muun WordPress-julkaisujärjestelmällä toteutun sivuston toiminta vuoden jokaisena päivänä.

Huolehditko vielä WordPress-sivustosi tietoturvasta tai kamppailetko sivuston suorituskykyongelmien kanssa? Anna se huoleksemme ja ota käyttöön WordPress Pro-palvelinpalvelu.

Nopea

Tiesithän, että hitaasti latautuva sivusto vaikuttaa lukuisiin seikkoihin, mm. hakukoneiden tuloksiin ja käyttäjien ostokäyttäytymiseen. WordPress Pro kiihdyttää sivustosi kehittyneen kiihdytystekniikan avulla uudelle tasolle. Kehittyneen pilvipalvelinympäristön avulla sivuston toiminta on varmistettu ja palvelu skaalautuu automaattisesti suurillekin käyttäjämäärille.

Turvallinen

Jatkuvasti päivittyvä tietoturva on toimivan web-sivuston elinehto. WordPress Pro sisältää WordPress-julkaisujärjestelmän ytimen tietoturvaoptimoinnin sekä jatkuvan tietoturvan päivittymisen, jolloin sivustosi on turvassa erilaisilta uhilta. Päivittäiset varmuuskopiot ja helppo palauttaminen mahdollistaa palauttamisen edelliseen versioon nopeasti ja helposti.

Valvottu ja varmistettu

WordPress Pro -palvelun toimintaa valvotaan vuorokauden ympäri. Seuraamme palveluiden toimintaa proaktiivisesti, jolloin palveluiden toiminnassa esiintyvät häiritsevät katkoset voidaan ehkäistä. Huolehdimme myös palveluiden päivittäisestä varmuuskopioinnista jolloin sivustojen ja tietokantojen  tiedostot voi palauttaa nopeasti ja helposti haluttuun tilanteeseen suoraan asiakasliittymästä.

SSL-suojaus vakiona

WordPress Pro sisältää vakiona SSL-suojauksen ja suojaukseen liittyvän sertifikaatin. SSL-suojaus parantaa sivuston turvallisuutta ja vähentää sivustoon kohdistuvia turvallisuusuhkia. Kaikki liikenne palvelimelle salataan, jolloin sivuston hallinnointi on aina turvallista ja salasanat liikkuvat verkossa salattuina.

Miksi WordPress Pro?

Palvelu on helppo käyttöönottaa. Ensimmäisen WordPress asennuksen suoritat käden käänteessä. Uuden WordPress-asennuksen yhteydessä saat aina valmiina parhaat tietoturva-asetukset ilman monimutkaista ja aikaa vievää konfigurointia.

Ei enää hakkeroituja sivustoja. WordPress Pro sisältää vakiona tietoturvan jatkuvan ylläpidon ja päivittäisen varmuuskopion.

WordPress Pro:n käyttäjänä et jää sivustosi kanssa yksin. Liitä palveluun valitsemasi tukitaso, jolloin saat tukea myös erilaisten WordPress-laajennusten käyttöön.

Hallinnoi palvelua ja varmuuskopioita helppokäyttöisen hallintaliittymän avulla. Kehittäjille on käytössä valmiit työkalut kuten GIT ja WP-cli.

Wordpress Pro

16/kuukausi
 • Yrityksen sivusto
 • 15 GB levytilaa
 • Wordpress-ytimen tietoturva
 • 10 sähköpostiosoitetta

Wordpress Managed

35/kuukausi
 • Yrityksen sivusto ja verkkokauppa
 • 20 GB levytilaa
 • Wordpress-ytimen ja modulien tietoturva
 • 10 sähköpostiosoitetta

Wordpress Premium

69/kuukausi
 • Yrityksen sivusto ja verkkokauppa
 • 30 GB levytilaa
 • Wordpress laaja tuki
 • 10 sähköpostiosoitetta
Ota yhteyttä

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä.

Tarvitsetko valmiin WordPress-ratkaisun tai nykyisen ratkaisun kehittämisprojektin? Ota yhteyttä!
Ota yhteyttä