Exchange-sähköposti

Yrityksen viestintäratkaisu pilvipalveluna suomalaisesta konesalista

Microsoft Exchange on monipuolinen postipalvelu, joka sisältää helppokäyttöiset työryhmäominaisuudet sekä tuen mobiililaitteille.

Tarjoamme Exchange -palvelun kokonaispalveluna, joka sisältää täydellisen ylläpidon, lisenssit sekä roskapostin suodatus- ja virusturvapalvelut.

Liiketoiminnan sujuvuus vaatii toimivaa sähköpostia. Liiketoiminnan kannalta tärkeät viestit: yhteydenotot, tarjoukset, tilaukset ja vahvistukset liikkuvat lähes aina sähköpostitse. Postipalvelun tulee tavoittaa vastaanottaja suurienkin liitetiedostojen kanssa luotettavasti ja varmasti.

Microsoft Exchange tarjoaa viestintävälineet suomalaisesta palvelinkeskuksesta turvallisesti ja varmasti.

Sähköposti

Exchange sähköpostin avulla postit, kalenteri ja yhteystiedot kulkevat mukavasti taskussa. Tiedot synkronoituvat kaikilla nykyaikaisilla mobiililaitteilla helposti ilman hankalia konfigurointeja.

Sähköpostia voi käyttää myös paikallisesti asennettavan sähköpostiohjelman avulla, jolloin postin käyttö on sujuvaa  myös perinteisen pöytäkoneen tai kannettavan kanssa.

Monipuolisen selainkäyttöisen postisovelluksen avulla sähköposteihin ja kalentereihin pääsee käsiksi mistä tahansa; tarvitaan vain tietokone, jossa on Internet-yhteys.

Yhteydet palveluun muodostetaan salattuna, jolloin ulkopuoliset eivät pääse viestintään käsiksi esimerkiksi suojaamattoman langattoman yhteyden avulla.

Työryhmäkalenteri ja tehtävälistat

Exchange sähköpostipalvelun avulla kalenterisi on aina ajan tasalla. Voit myös jakaa kalenterin työryhmän tai haluamasi henkilöiden kanssa, jolloin tapaamisten organisointi on vaivatonta ja nopeaa, kun kaikki ovat tilanteen tasalla. Organisaation ja ryhmien aikataulujen hallinta on helppoa, kun tarvittaessa näet jokaisen työntekijän aikataulut.

Tehtävälistojen avulla vastuita ja tehtäviä voidaan johtaa tehokkaasti. Tehtävät voidaan delegoida henkilöille, ja niiden edistymistä on helppo seurata.

Tietoturva

Tietoturvan korkea taso on edellytys nykyaikaisten viestintäpalveluiden toimivuudelle. Varmistamme sähköpostin korkean tietoturvan useilla tekniikoilla.

Exchange-sähköpostipalvelu tuotetaan kotimaisista konesaleistamme, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Espoossa ja Helsingissä. Näin voidaan varmistaa, että ulkoisen vallan verkko- tai muu tiedustelu ei pääse tärkeisiin sähköpostiviesteihin käsiksi.

Virustorjunta

Valtaosa virustartunnoista tapahtuu sähköpostin välityksellä. Exchange-postipalvelun saapuvat postit tarkistetaan virusten varalta ennen niiden saapumista käyttäjän postilaatikkoon. Näin varmistetaan, että haitalliset viestit ja liitetiedostot eivät koskaan saavu käyttäjän postilaatikkoon aiheuttamaan vahinkoa.

Usean tason suodatus- ja analysointijärjestelmä tunnistaa useilla tekniikoilla saapuvista viesteistä haitalliset sisällöt.
Nykyaikainen Exchange-sähköpostipalvelu tuotetaan klusteroituna ratkaisuna, joka sisältää useista palvelimista koostuvan hajautetun ja vikasietoisen ympäristön. Viestit saapuvat aina perille nopeasti ja varmasti.

Roskapostin suodatus

Saapuva roskaposti häiritsee työntekoa ja kuluttaa työaikaa. Valtaosa koko sähköpostiliikenteestä on nykyaikana roskapostin aiheuttamaa. Exchange-postipalvelu sisältää älykkään viestien suodatuksen, jolloin roskapostin haittavaikutukset voidaan minimoida ja postilaatikosta löytyy vain oikeat sähköpostit.

Roskapostin suodatustekniikka tarkistaa saapuvan postin roskapostin varalta jo ennen postin saapumista käyttäjän laatikkoon. Saapuvan postin suodatusta voidaan säätää tarvittavalle tasolle ja roskaposteja voidaan lajitella erilliseen kansioon, jolloin postien tarkastelu on mahdollista jälkikäteenkin.

Exchange 2016 5 GT

6,50 €/kk

Exchange 2016 10 GT

10,00 €/kk

Exchange 2016 25 GT

12,00 €/kk

Suomalainen palvelinkeskus  √  √
Suojatut yhteydet
Verkkotunnus yrityksen nimellä
Asiakaspalvelu suomeksi
Exchange Online
Käyttö mobiililaitteilla
Roskapostin ja virusten suodatus
Tilaa
Tilaa
Tilaa
Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko lisätietoja palvelusta?

Ota yhteyttä myyntiimme (09-4270 5500) tai lähetä yhteydenottopyyntö!
Jätä yhteydenottopyyntö