Microsoft 365:n avulla voit tehostaa työskentelyäsi ja parantaa tuottavuutta. M365 sisältää tutut Office-sovellukset, kuten Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, joiden avulla voit luoda ammattimaisia asiakirjoja ja viestejä. Lisäksi M365 tarjoaa käyttöösi tehokkaat ryhmätyökalut, kuten SharePoint, OneDrive ja Microsoft Teams, jotka helpottavat tiedostojen jakamista, reaaliaikaista yhteistyötä ja viestintää tiimien välillä.

Microsoft on ilmoittanut tarkistavansa hintojaan puolen vuoden välein. Viimeinen hinnantarkistus oli 1.4.2023. Lisenssien hinnat nousivat kaikissa M365-lisensseissä.

Mikäli sinulla on 1kk-tilausjakso, hinnanmuutos on astunut voimaan heti 1.4.2023. Mikäli sinulla on 12 kk:n tilausjakso, hinnat nousevat tilauskauden vaihtuessa.

Edullisinta on vaihtaa 1 kk:n tilausjakso 12 kk:n tilausjaksoon. Jos sinulla on 1 kk:n tilausjakso, hinta voi muuttua vuoden aikana. Voit myös vaihtaa lisenssejä (tyyppi, määrä) kuukausittain.

12-kuukauden tilausjaksossa lisenssejä voi päivittää ylöspäin, mutta halvempaan lisenssiin ei voi vaihtaa kesken kauden. Lisenssejä ei myöskään voi poistaa kesken kauden. Tilauksen voi peruuttaa ennen uuden tilausjakson alkua. 12 kk:n tilausjaksossa hinnat ovat n. 20% halvempia.

Voit tutustua M365-palveluihin täällä.