Kotisivuratkaisu

Verkkotunnusten rekisteröinti ja hallinta nopeasti kauttamme

top_domain

Verkkotunnus eli domain on osoite, jolla kotisivusi löytyvät verkosta. Rekisteröimme suomalaisia fi-verkkotunnuksia sekä lähes kaikkia kansainvälisiä verkkotunnuspäätteitä. Myös erikoismerkkejä sisältävät verkkotunnukset ovat mahdollisia, jolloin verkkotunnuksissa voi olla esimerkiksi ä- ja ö-kirjaimia (IDN-verkkotunnukset).

Hoidamme verkkotunnuksen tekniikan kokonaan puolestasi tai tarjoamme helppokäyttöisen hallintapaneelin, jonka kautta verkkotunnuksien ohjauksen voi asettaa halutuksi.  Verkkotunnukset rekisteröidään 1-5 vuodeksi kerrallaan.

Kotimaiset fi-verkkotunnukset

Virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä
Kotisivut.com / Mediam Oy on virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä, joka rekisteröi ja hallinnoi kotimaisia fi-verkkotunnuksia.

Kuka voi rekisteröidä fi-verkkotunnuksen
Fi-verkkotunnuksen voi rekisteröidä yritys tai yksityishenkilö rajoituksetta kansalaisuuteen, ikään tai asuinpaikkaan katsomatta. Verkkotunnus ei saa loukata Suomessa suojattuja nimiä tai EU:n alueella voimassaolevia tavaramerkkejä.

Kansainväliset verkkotunnukset

Yleisimpiä kansainvälisiä verkkotunnuksia ovat mm. .com, .net, .org, .eu, .info ja .biz -päätteiset verkkotunnukset. Näitä verkkotunnuksia voidaan rekisteröidä sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

Yleisesti .com ja .net.-päätteiset verkkotunnukset ovat yleistyneet käytettäväksi kaupallisten verkkopalveluiden osoitteena, kun taas .org-päätettä on käytetty yhdistyksen verkkopalveluita tarjoaville palveluille.

fi_valittajalogo

Tilaa verkkotunnus

Varaa verkkotunnus

Varra verkkotunnus tilaussivuiltamme!

Your Content Goes Here

Tilaa verkkotunnus
Column 0 Column 1 Column 2
fi Suomi 19
com Yleinen 17
net Yleinen 17
org Yleinen 17

Turvalliset ja suojatut palvelut

Kaikki palvelimemme ovat omassa hallinnassamme turvallisissa palvelinkeskuksissa, jotka sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espoossa. Palvelinkeskusten ja palvelimien tilaa valvotaan 24/7/365 ja tietoturvatiimimme valvoo palvelimien tilaa ja suojaa palvelimia erilaisilta uhilta mukaanlukien hakkerit, bottiverkot ja tiedonkalasteluyritykset. Kotisivut.comin turvallisissa palvelinkeskuksissa tiedot ovat turvassa kaikissa olosuhteissa.