Kotisivut yritykselle

Kotisivut ovat usein asiakkaan ensimmäinen kosketuspinta yritykseen. Olipa kyse uusien kotisivujen suunnittelusta tai nykyisten kotisivujen uudistamisesta, tarjoamme helpon ja nykyaikaisen ratkaisun kotisivujen toteuttamiseen.


Kotisivut.comin webhotellit sisältävät kaiken tarvittavan yrityksen, yhdistyksen tai yksityishenkilön tarpeisiin. Sähköpostipalveluiden toimintavarmuus,
kotisivujen toimintavarmuus ja asiakaspalvelun nopea tavoitettavuus ovat ominaisuuksia, jotka sisältyvät palveluihimme vakiona.

Kotisivut yritykselle tehostaa yrityksen liiketoimintaa

Kotisivut ovat usein asiakkaan ensimmäinen kosketuspinta yritykseen. Olipa kyse uusien kotisivujen suunnittelusta tai nykyisten kotisivujen uudistamisesta, tarjoamme helpon ja nykyaikaisen ratkaisun kotisivujen toteuttamiseen.


Kotisivujen suunnittelu


Tarjoamme kotisivujen suunnittelun ja kehittämisen avaimet käteen -periaatteella. Nettisivut tulevat olemaan yrityksesi näköiset, helposti muokattavissa, nopeat, turvalliset, hakukoneoptimoidut ja myynnillisesti tehokkaat.


Kotisivujen määräaikaishuolto

Koska viimeksi tarkistit kotisivujesi kunnon, tietoturvan ja sisällön osalta? Tilaa kauttamme kotisivujen määräaikaishuolto.

Miksi webhotelli?

Webhotellin käyttöönotto on helppoa. Palveluun sisältyy verkkotunnuksen ylläpito, sähköpostit sekä tila kotisivuille. Asiakastukemme auttaa kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä.
Webhotellipalveluiden toimintaa valvotaan vuorokauden jokaisena tuntina. Voit nukkua yösi rauhassa, kun tiedät että kotisivusi ja verkkokauppasi toimivat moitteettomasti.
Webhotellipalvelut sisältävät palvelinympäristön jatkuvan ylläpidon ja tietoturvapäivitykset. Järjestelmät ovat aina ajantasalla ja tietoturva on kunnossa. Varmuuskopiointi takaa, että tietoja ei häviä.

Basic

10€/kk
  • 10 GT levytilaa, SSL-suojaus
  • 10 sähköpostiosoitetta
  • Linux-alusta

Classic

13€/kk
  • 20 GT levytilaa
  • 10 sähköpostiosoitetta
  • Linux-alusta

Premium

35€/kk
  • 50 GT levytilaa
  • 50 sähköpostiosoitetta
  • Linux-alusta
Katso kaikki tekniset ominaisuudet

Autentikoiva SMTP-palvelu

Autentikoivan SMTP-palvelu on turvallinen lähtevän postin palvelin, jonka avulla voit lähettää sähköpostia turvallisesti kaikista verkoista SSL-suojattuna.  Palvelun käyttäjätunnus on yrityskohtainen, joten sitä voivat hyödyntää kaikki yrityksen käyttäjät.

Palvelun hinta 8 €/kk
Palvelun avausmaksu 29 €

Turvalliset ja suojatut palvelut

Kaikki palvelimemme ovat omassa hallinnassamme turvallisissa palvelinkeskuksissa, jotka sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Espoossa. Palvelinkeskusten ja palvelimien tilaa valvotaan 24/7/365 ja tietoturvatiimimme valvoo palvelimien tilaa ja suojaa palvelimia erilaisilta uhilta mukaanlukien hakkerit, bottiverkot ja tiedonkalasteluyritykset. Kotisivut.comin turvallisissa palvelinkeskuksissa tiedot ovat turvassa kaikissa olosuhteissa.